Forsikringsmegling

Vi i Vertu Forsikringsmegling er din bedrifts personlige veileder i forsikringsverdenen. Med vår spesialiserte kunnskap og uavhengighet, er vi din pålitelige partner i enhver situasjon, alltid dedikert til å ivareta kundens interesse. Kundenes tilfredshet er vår høyeste prioritet, og det legges stor innsats i å sikre at de oppnår den beste prisen og den optimale dekningen.

Hvorfor bruke forsikringsmegler?
Det finnes mange grunner til hvorfor man bør benytte seg av forsikringsmegler. Vi er profesjonelle innkjøpere som arbeider for å sikre deg, som kunde, de riktige prisene i markedet. Samtidig frigjør vi din tid ved å ta oss av alle forsikringsinnkjøp.
Hos oss får du en fast kontaktperson som gir deg enkel tilgang til den hjelpen du trenger, og vi står alltid klare til å bistå deg ved eventuelle skader. Ved å bruke forsikringsmeglere får du tilgang til betingelser du ellers ikke ville oppnådd, noe som kan gi tilgang til bedre priser og betingelser enn det du ellers ville oppnådd uten bruk av en forsikringsmegler

Hvorfor Vertu Forsikringsmegling?
Med Vertu Forsikringsmegling velger du en partner med omfattende forsikringskompetanse og lang er faring fra de store forsikringsselskapene. Med røtter som går tilbake til 1917, har vi et solid fundament og et dypt forankret engasjement for våre kunder. Tilgjengelighet er en av våre viktigste styrker - vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe og støtte deg gjennom hele forsikringsprosessen. Vi prioriterer å tilby en proaktiv service som er skreddersydd for å imøtekomme dine individuelle behov. Hos oss er alle kunder like viktige, og vi tar oss tid til å lytte og forstå dine behov og ønsker.

Næringsforsikring

Ikke alle finner seg til rette i forsikringsselskapenes enkeltprodukter. Vi tar oss tid til å bli kjent med deg og dine verdier for å sikre korrekt forsikringsdekning.

Personforsikring

Uavhengig av størrelsen på formuen vil alle ha livsforsikringsbehov. Vi setter sammen en personlig pakke av forsikringer slik at du og din familie er best mulig tatt vare på.

Spesialforsikringer

Hos Vertu Forsikringsmegling tilbyr vi spesialiserte forsikringstjenester til film, medier og underholdning. Vi har også spesialkompetanse på garantier.